کد خبر: ۴۵۱ |
۰۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۱:۵۹
| |

سالاد اندونزی؛ سالادی خوشمزه و پرطرفدار

مهمان‌نوازی ایرانی‌ها همیشه به خاطر علاقه‌ آن‌ها به آشپزی زبانزد بوده است؛ چرا که در میهمانی‌هایشان انواع غذا، سالاد و پیش‌غذا را با علاقه برای مهمان تهیه و سرو می‌کنند. یکی از این سالادهای خوشمزه که در سفره‌های ایرانی زیاد به چشم می‌خورد، سالاد اندونزی است.

این سالاد که از نامش پیداست، از کشور اندونزی بر سر سفره‌هایمان میهمان شده و از خوشمزه‌ترین سالادهای این کشور محسوب می‌شود. ایرانی‌ها آن را مانند سالاد یونانی، با ذائقه خود تا حدودی تغییر داده‌اند. بارزترین مثال آن، تهیه این سالاد مجلسی با کشمش است که می‌توان در رستوران‌ها و میهمانی‌های ایرانی آن را دید. روز ایران در این‌جا طرز تهیه آسان سالاد اندونزی را به شما خواهیم گفت.

مواد لازم برای تهیه سالاد اندونزی

  • کلم قرمز (خرد شده) یک فنجان
  • کلم سفید یک فنجان
  • کالباس نصف فنجان
  • ذرت پخته‌شده نصف فنجان
  • نخودفرنگی نصف فنجان
  • سس مایونز نصف فنجان
  • خیار چهار عدد
  • هویج دو عدد
  • کشمش پلویی به مقدار لازم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • آب لیمو به مقدار لازم

طرز تهیه سالاد اندونزی

مرحله اول

در اولین مرحله از تهیه سالاد اندونزی، کلم سفید و قرمز را به صورت نازک برش دهید و درون کاسه‌ای بزرگ بریزید. برای سرعت بخشیدن به کارتان از رنده بزرگ هم برای خرد کردن کلم‌ها می‌توانید استفاده کنید.

همین‌جا می‌توانید کالباس را به صورت رشته‌ای خورد کنید و کنار بگذارید.

مرحله دوم

در ادامه، ذرت و نخود را با آب و نمک جداگانه بپزید تا برای استفاده در سالاد آماده شوند. آن‌ها خیلی سریع پخته می‌شوند، پس مراقب باشید زیاد حرارت نبینند که له شوند. برای آسان‌تر کردن مراحل تهیه سالاد اندونزی با کشمش، استفاده از کنسرو ذرت و نخودفرنگی هم می‌تواند گزینه خوبی باشد.

مرحله سوم

در این مرحله باید هویج‌ها را آماده کنیم، پس با کمک رنده هویج خام را رشته رشته رنده می‌کنیم. ناگفته نماند که با توجه به ذائقه‌تان می‌توانید آن را پخته و سپس نازک و رشته‌ای خرد کنید.

مرحله چهارم

در چهارمین مرحله از تهیه این سالاد خوشمزه، باید خیارها را رشته‌ای، نازک برش دهید و آن را به همراه هویج، کالبلاس، نخود و ذرت به کاسه کلم اضافه کنید.

مرحله پنجم

بعد از تهیه مواد اولیه سالاد باید سس آن را آماده کنید. برای این کار سس مایونز را به همراه نمک و فلفل داخل ظرفی بریزید و خوب هم بزنید. بعد از آن‌که خوب با یکدیگر ترکیب شدند، آب‌لیمو را به سس اضافه و هم بزنید.

مرحله ششم

سس را به سالاد اضافه کنید و آرام با یکدیگر مخلوط کنید، اما مراقب باشید که مواد خرد نشوند. در پایان می‌توانید سالاد اندونزی را برای مهمانی با کشمش تزئین کنید. اجازه دهید دو ساعت در یخچال بماند تا مواد مزه به خود بگیرند.

فوت‌وفن و نکات طرز تهیه سالاد اندونزی

  • استفاده از فلفل‌دلمه‌‌های رنگی به سالاد شما ظاهر زیباتری می‌دهند.
  • کشمش را از قبل به مدت نیم‌ساعت در آب ولرم خیس و سپس به سالاد اضافه کنید.
  • در تهیه این سالاد با کشمش و گردو، کنار هویج و کلم می‌توانید از جعفری و شوید هم استفاده کنید.
  • برای طعم بهتر کشمش‌، آن‌ها را با سس مایونز، فلفل، نمک و ادویه‌های دلخواه مخلوط کنید و به مدت نیم‌ساعت در یخچال بگذارید.
طرز تهیه سالاد اندونزی
سالاد اندونزی، یکی از خوشمزه‌ترین پیش‌غذاها در ایران به حساب می‌آید.
سالاد اندونزی را در کنار چه غذاهایی می‌توان سرو کرد؟

این سالاد را به عنوان پیش‌غذا در کنار همه غذاها می‌توان سرو کرد، اما در رستوران‌ها بیشتر کنار مرغ سوخاری سرو می‌شود.

از چه نوع کشمشی برای تهیه این سالاد باید استفاده کرد؟

در صورت اضافه کردن کشمش به سالاد، حتما از کشمش پلویی استفاده کنید.

آیا این سالاد رژیمی است؟

این سالاد با این دستور، جزء سالادهای رژیمی محسوب نمی‌شود، اما در صورت داشتن رژیم، سس مایونز را حذف و ماست‌های کم‌چرب را جایگزین آن کنید.

طعم‌دهنده‌های دیگری که می‌توان برای تهیه سالاد اندونزی مجلسی استفاده کرد، چیست؟

سیب‌زمینی پخته، مرغ ریش‌ریش‌شده، سوسیس و ژامبون هم به این سالاد طعم بی‌نظیری می‌دهند.

ارسال نظرات
غیر قابل انتشار:۰
|
در انتظار بررسی:۰
|
انتشار یافته:۰