طرز تهیه مربای زرشک؛ مربای سرخ پاییزی

مرباها با رنگ و طعم بی‌نظیرشان در تمامی فصول سال زینت‌بخش سفره‌ صبحانه‌ ایرانی‌ها هستند. در این میان فصل پاییز با میوه‌های رنگارنگش بهانه‌ای به شما می‌دهد تا با پخت مرباهای رنگارنگ مانند مربای هویج، سفره‌تان را زیباتر کنید. رنگ سرخ زرشک و شهد شیرین آن در فصل عاشقی‌ همه چیز را برای یک صبحانه پاییزی، به درستی کنار هم می‌چیند.

سالاد اندونزی؛ سالادی خوشمزه و پرطرفدار

مهمان‌نوازی ایرانی‌ها همیشه به خاطر علاقه‌ آن‌ها به آشپزی زبانزد بوده است؛ چرا که در میهمانی‌هایشان انواع غذا، سالاد و پیش‌غذا را با علاقه برای مهمان تهیه و سرو می‌کنند. یکی از این سالادهای خوشمزه که در سفره‌های ایرانی زیاد به چشم می‌خورد، سالاد اندونزی است.

طرز تهیه مربای هویج خوشرنگ؛ مربایی برای همه فصول

مربای هویج؛ یکی از انواع مرباهای خوش‌طعم و پرطرفدار است که برای صبحانه و عصرانه گزینه بسیار خوبی به شمار می‌آید. مربای هویج خانگی به علت نداشتن مواد نگهدارنده و افزودنی‌ها، سالم‌تر و مقرون به صرفه‌تر از مربای هویج صنعتی خواهد بود.