کد خبر: ۱۴۹ |
۲۸ آذر ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۱
| |
این سوالی است که پزشکان و متخصصان تغذیه از بسیاری از خانم ها می شنوند: آیا خوردن قند باعث سرطان پستان می شود ؟ آیا می تواند خطر ابتلا را افزایش دهد یا باعث رشد سریع تومور شود؟

گروه های پزشکی عمده ، اصرار دارند که این یک افسانه است که " قند باعث تغذیه سرطان می شود". دانشمندان هنوز در حال بررسی ارتباط بین شیرینی و انواع بیماری از جمله سرطان پستان هستند که از هر 8 زن در ایالات متحده 1 مورد را درگیر می کند . اما برخی تحقیقات ممکن است دلیلی برای تجدید نظر در مصرف قند شما ارائه دهند .

سرطان قند!

ارتباط بین قند و سرطان پستان

بزرگسالان معمولی آمریکایی هر روز حدود 34 قاشق چای خوری شکر دریافت می کنند که بیش از سه برابر حداکثر مقدار توصیه شده توسط دستورالعمل های غذایی وزارت کشاورزی ایالات متحده است.

شکر یک کربوهیدرات ساده است و به اشکال مختلفی از جمله فروکتوز ، گلوکز ، ساکارز و لاکتوز وجود دارد. ( شربت ذرت با فروکتوز بالا ، که در نوشابه ، محصولات پخته شده و سایر غذاهای فرآوری شده استفاده می شود ، ترکیبی از فروکتوز ، گلوکز و آب است .)

کربوهیدرات های پیچیده در غذاهای نشاسته ای مانند نان ، ماکارونی و سبزیجات یافت می شود. در طول هضم ، بدن شما کربوهیدرات های پیچیده را به قندهای ساده ، از جمله گلوکز ، تجزیه می کند. کربوهیدرات های به اصطلاح قند خون بالا ، مانند سیب زمینی و برنج سفید ، به سرعت در جریان خون به گلوکز تغییر می کنند. سلول ها گلوکز را جذب می کنند و از آن برای تولید انرژی استفاده می کنند.

سلول های سرطانی از گلوکز زیادی استفاده می کنند: حدود 200 برابر بیشتر از سلول های طبیعی. این کشف در دهه 1920 باعث ایجاد این ایده شد که "قند باعث سریع تر شدن سرطان می شود" ، اما بسیاری از متخصصان تغذیه می گویند که این خیلی ساده انگارانه است. نیکول گیلر ، متخصص تغذیه آنکولوژی ، که با افرادی که سرطان دارند کار می کند ، می گوید: "هیچ ارتباط مستقیمی بین قند و سرطان پستان وجود ندارد."

اما این چراغ سبز برای پر کردن شکلات ها  نیست. قند کالری زیادی دارد و خوردن زیاد باعث افزایش وزن می شود . گیلر توضیح می دهد که قند زیادی منجر به چربی اضافی در بدن می شود. و چربی منبع هورمون استروژن است که خطر ابتلا به سرطان پستان را در سطوح بالا افزایش می دهد.

اما گیلر توصیه می کند که تمرکز فقط روی قند یک اشتباه است. او می گوید: "خوردن بیش از حد هر ماده غذایی می تواند باعث افزایش وزن شود ، که خطر ابتلا به سرطان پستان را افزایش می دهد." "این فقط قند نیست."

قند ، انسولین و سرطان پستان

ارتباط بین قند و سرطان پستان

بعضی از پزشکان رویکرد دیگری دارند. ویکتوریا سیوالدت ، دکتر ، رئیس گروه علوم جمعیت در شهر امید ، یک مرکز تحقیق و درمان سرطان در نزدیکی لس آنجلس ، می گوید: "من به مردم می گویم که باید مصرف قند و کربوهیدرات را کاهش دهند."

سیوالدت که پیشگیری از سرطان را مطالعه می کند مدتهاست که به ارتباط بین سرطان پستان و هورمون انسولین علاقه مند است . لوزالمعده شما انسولین می سازد تا به بدن کمک کند تا گلوکز شکسته شده از کربوهیدرات را در سلولهای عضله ، چربی و سایر بافت ها ذخیره کند. خوردن مقدار زیادی قند و کربوهیدرات های دیگر سطح قند خون و تولید انسولین را افزایش می دهد.

سیوالد می گوید ، سرطان پستان یک بیماری پیچیده است که شامل چندین فاکتور می شود ، از جمله انسولین. وی توضیح می دهد که انسولین به تحریک تعدادی از تغییرات بیولوژیکی در بدن کمک می کند که به عنوان سرطان پستان شناخته می شوند. سیوالد می گوید: "انسولین یک بازیگر واقعاً بد است."

مطالعات متفاوت است

ارتباط بین قند و سرطان پستان

هیدر الیاسن ، ScD ، دانشیار اپیدمیولوژی در دانشکده بهداشت عمومی هاروارد تی چان و دانشیار پزشکی در دانشکده پزشکی هاروارد و بیمارستان بریگام و زنان در بوستون که سرطان پستان و سبک زندگی را مطالعه می کند ، می گوید تحقیقات نشان می دهد که برخی از مواد غذایی در خطر ابتلا به سرطان پستان تأثیر می گذارد. به عنوان مثال ، به نظر می رسد رژیم های غذایی حاوی میوه و سبزیجات (به ویژه محصولات با رنگ روشن) خطر سرطان پستان را کاهش می دهند ، به ویژه برای انواع تهاجمی سرطان پستان.

الیاسن می گوید ، اما مطالعات علمی به طور مداوم نشان نداده اند که دریافت بیش از حد قند احتمال ابتلا به سرطان پستان را در شما ایجاد می کند. به عنوان مثال ، تحقیقات او نشان می دهد که به نظر نمی رسد که زنان جوانی که مقدار زیادی غذا و نوشیدنی با مقادیر زیادی قند و کربوهیدرات های قند خون بالا می خورند یا می نوشند ، خطر بیشتری برای سرطان پستان دارند. او و همکارانش در حال بررسی این هستند که آیا این مسئله در زنان میانسال و مسن صحت دارد یا خیر. با این حال ، یک مطالعه دیگر نشان داده است که احتمال خطر بیشتری برای زنانی که مقدار زیادی نوشیدنی شیرین می نوشند ، وجود دارد.

اما الیاسن فکر می کند اگر زنی به سرطان پستان مبتلا شود ، خوردن مقدار زیادی قند ممکن است ایده بدی باشد. وی و همکارانش به تازگی مطالعه ای را منتشر کرده اند که نشان می دهد زنان مبتلا به سرطان پستان که رژیم های غذایی غنی از غذاهای پر قند خون ، از جمله غذاهای شیرین و نوشیدنی دارند ، به احتمال زیاد به دلیل بیماری یا هر علت دیگری می میرند. در مطالعه ای دیگر ، تیم الیاسن دریافت که زنان مبتلا به سرطان پستان که مقدار زیادی آب میوه شیرین (غیر از آب پرتقال) می نوشند ، میزان بقای آنها نیز کمتر است. این تحقیق همچنین نشان داد که زنان مبتلا به سرطان پستان که مقدار زیادی میوه و سبزیجات می خورند ممکن است میزان بقای آنها بهتر باشد.

ارتباط بین قند و سرطان پستان

 

الیاسن می گوید ، ممکن است قند یا افزایش انسولین که بدن شما آن را پردازش می کند ، به رشد تومور کمک کند. او می گوید: "تومورها به انرژی زیادی احتیاج دارند." "اگر به آنها دسترسی آسان به انرژی به صورت گلوكز در خون و عوامل رشد به صورت انسولین را دادید ، این احتمالاً روشی را توضیح میدهد كه رژیم شما می تواند باعث گسترش تومور شود."

اما اگر نگران سرطان پستان هستید ، به خصوص اگر بیماری شما تشخیص داده شده باشد ، الیاسن به شما فکر می کند که به جای تمرکز روی یک ماده اصلی ، به طور گسترده در مورد اینکه چه بخورید فکر کنید. او می گوید: "یک رژیم غذایی مناسب و مناسب به چند دلیل خارق العاده است." "و یکی از مزایای آن این است که در صورت ابتلا به سرطان پستان ، شما زنده ماندن بهتری خواهید داشت."

www.webmd.com

 

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
غیر قابل انتشار:۰
|
در انتظار بررسی:۰
|
انتشار یافته:۰
آخرین اخبار