«مُتَبَّل بادمجان» یکی از پیشغذاهای عربی و معروف لبنانی است که بسیار ساده و سریع تهیه میشود و خاصیت زیادی دارد. متبل برای مهمانیها مناسب است و غذایی سبک و مفید برای شام محسوب میشود. برای تهیه این پیشغذای خوشمزه به این مواد که به راحتی و آسانی تقریباً بیشتر اوقات در هر خانهای موجود است نیاز داریم.
مواد لازم برای متبل بادمجان
بادمجان که در تلفظ عربی «باذِنجان» گفته میشود: ۳ عدد تنوری شده.
ارده کنجد: ۴ قاشق غذاخوری.
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری.
ماست سفت (چکیده): ۲ قاشق غذاخوری.
سیر: ۲ حبه.
مغز گردو.
نمک و فلفل.
مواد اولیه متبل بادمجان
دستور پخت متبّل بادمجان
متبّل بادمجان (یا مطبّل بادنجان) را خیلی آسان و ساده میتوانید تهیه کنید و حتی گاهی با نظارت از فرزندانتان هم بخواهید آن را تهیه کنند تا رغبت و ذوق بیشتری برای خوردن این غذای مفید و مغذی پیدا کنند. مثل همین آشپزی که توسط امیرحسین کهریزی هشتساله انجام شده است.
مراحل تهیه این غذا به این ترتیب است:
۱. بادمجان های تنوریشده را با گوشت کوب له کنید.
۲. سیر را رنده یا له کنید و به مواد اضافه کنید.
۳. ماست را اضافه کنید.
۴. ارده کنجد را روی مواد بریزید.
۵. روغن زیتون را اضافه کنید.
۶. مغز گردو را اضافه کنید.
۷. به مواد به اندازه لازم نمک وفلفل بزنید.
۸. مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شود.
اکنون متبل بادمجان، پیشغذای لبنانی، آماده خوردن است و میتوانید آن را تزئین کنید.
منبع: با سلام