کد خبر: ۲۰۱ |
۱۱ دی ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۴
| |

سس های خوشمزه ای که طعم غذای شما را خاص می کند

آیا سس دوست دارید، اما سس‌های فروشگاه آنطور که دوست دارید خوشمزه نیستند؟ مشکلی نیست شما همیشه می‌توانید سسی را تهیه کنید که واقعاً دوست دارید آن را بچشید و همراه آن غذایی که مقاومت در برابر آن بسیار دشوار است را میل کنید.

۴ نوع سس که طعم غذای شما را خاص می کند

آیا سس دوست دارید، اما سس های فروشگاه آنطور که دوست دارید خوشمزه نیستند؟ مشکلی نیست شما همیشه می توانید سسی را تهیه کنید که واقعاً دوست دارید آن را بچشید و همراه آن غذایی که مقاومت در برابر آن بسیار دشوار است را میل کنید.

۱. لازانیا با سس خامه ای

۴ نوع سس که طعم غذای شما را خاص می کند

لازانیا غذایی است که هم بزرگسالان و هم کودکان از آن لذت می برند. و اگر آن را با سس خامه ای بپزید ، خوشمزه تر می شود.

مواد لازم:

• لازانیا - ۱ بسته.

• گوشت چرخ کرده مختلف - ۰.۵ کیلوگرم ؛

• رب گوجه فرنگی - ۱ لیوان؛

• گوجه فرنگی - ۴-۶ عدد ؛

• پیاز بزرگ - ۱ عدد ؛

• روغن آفتابگردان - ۲ قاشق چایخوری ؛

• نمک برای مزه، نمک برای طعم دادن؛

• فلفل ساییده - برای مزه.

• پنیر سفت - ۲۰۰ گرم؛

• کره

• برای سس خامه ای:

• کره - ۴ قاشق چایخوری ؛

• آرد - ۴ قاشق چایخوری ؛

• نمک برای مزه، نمک برای طعم دادن؛

• فلفل ساییده - برای مزه.

• خامه - ۱ بسته (۰.۵ لیتر).

طرز تهیه لازانیا با سس خانگی

• روغن را داخل قابلمه بریزید.
• روی حرارت کم گرم کنید.
• آرد اضافه کنید.
• خوب مخلوط کنید و بزنید.
• نمک و فلفل اضافه کنید ؛
• ۳-۴ دقیقه بپزید (یادتان باشد که هم بزنید).
• به تدریج خامه را اضافه کنید.
• با لیسک هم بزنید.
• حرارت بدهید تا سس شروع به غلیظ شدن کند.

۴ نوع سس که طعم غذای شما را خاص می کند

طرز تهیه لازانیا با سس خانگی

• ورق های لازانیا را تا زمانی که در آب و نمک کمی نرم شوند بجوشانید.
• پیاز را ریز خرد کنید و حدود ۵-۶ دقیقه در روغن سرخ کنید.
• سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید.
• ۳-۴ دقیقه دیگر هم بزنید و بپزید.
• سپس رب گوجه فرنگی و گوجه فرنگی های برش داده شده را اضافه کنید.
• نمک و فلفل را اضافه کنید ؛
• حدود ۱۵ دقیقه روی حرارت متوسط ​​بپزید.
• یک ظرف پخت را با یک تکه کره چرب کنید.
• یک لایه گوشت چرخ کرده در پایین ، چند لایه خمیر در بالا قرار دهید.
• با سس خامه ای چرب کنید.
• پنیر رنده شده بپاشید.
• لایه ها را تکرار کنید.
•در اجاق گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه گرم به مدت ۲۵-۳۵ دقیقه قرار دهید.
• قبل از سرو به طور مساوی برش بزنید.

۲. ماکارونی با میگو و سس سیر

۴ نوع سس که طعم غذای شما را خاص می کند

ماکارونی میگو همراه با سس سیر همان چیزی است که شما برای یک میان وعده دلچسب یا یک شام با دوستان خود نیاز دارید.

مواد لازم ماکارونی با میگو و سس سیر

• پاستا - ۲۵۰ گرم؛
• کره - ۲ قاشق چایخوری ؛
• میگوهای پوست کنده - ۳۵۰ گرم؛
• سس خامه سیر ؛
• نمک برای مزه، نمک برای طعم دادن؛
• فلفل ساییده - برای مزه.
• پنیر سفت - برای تزئین.
• جعفری تازه - ۳-۴ ساقه.

برای سس خامه سیر:

• کره - ۲ قاشق چایخوری ؛
• سیر - ۱ حبه کوچک ؛
• خامه - ۱ لیوان؛
• آب مرغ - ۰.۵ فنجان ؛
• پنیر پارمزان - ۵۰ گرم ؛
• نمک برای مزه، نمک برای طعم دادن؛
• فلفل ساییده - برای مزه.

۴ نوع سس که طعم غذای شما را خاص می کند

طرز تهیه ماکارونی با میگو و سس سیر

طرز تهیه سس سیر

• سیر را ریز خرد کنید یا از یک پرس سیر رد کنید.
• داخل ماهی تابه با روغن گرم بریزید.
• به آرامی مخلوط کرده و برای ۳۰-۴۰ ثانیه بپزید.
• سپس آب گوشت و خامه را بریزید.
• ۲-۳ دقیقه بجوشانید.
• و پنیر رنده شده اضافه کنید.
• هم بزنید تا یکدست شود.
• نمک و فلفل؛
• آن را بپزید تا سس شروع به غلیظ شدن کند.

طرز تهیه ماکارونی با میگو و سس سیر

• ماکارونی را بجوشانید تا در آب ونمک کمی پخته شود.
• مقداری از آب را در یک لیوان بریزید.
• میگوها را در کره سرخ کنید تا از هر طرف قهوه ای طلایی شوند.
• سس و آب ماکارونی اضافه کنید.
• نمک ، فلفل را خوب مخلوط کنید.
• حدود ۵-۶ دقیقه بپزید.
• میگوها را بعد از سرو روی ماکارونی قرار دهید.
• روی آن پنیر رنده شده و سبزیجات تازه بپاشید.

۳. مرغ با سس خامه گوجه فرنگی

۴ نوع سس که طعم غذای شما را خاص می کند

اگر عاشق مرغ هستید ، اما نمی دانید این بار چگونه و با چه چیزی باید آن را بپزید و سرو کنید ، فیله را با سس خامه ای گوجه فرنگی امتحان کنید.

مواد لازم فیله مرغ در سس گوجه فرنگی

• فیله مرغ - ۱ کیلوگرم ؛
• زردچوبه - ۰.۵ قاشق چایخوری ؛
• فلفل ساییده - برای مزه.
• نمک برای مزه، نمک برای طعم دادن؛
• پاپریکا - ۱ قاشق چایخوری ؛
• کره - ۴ قاشق چایخوری ؛
• سس خامه گوجه فرنگی.

برای سس خامه گوجه فرنگی:

• کره - ۴ قاشق چایخوری ؛
• پیاز - ۱ عدد ؛
میخک یک نوک چاقو ؛
• دانه های زیره - ۱ قاشق چایخوری ؛
• جوز هندی - ۱ قاشق چایخوری ؛
• زنجبیل - ۰.۵ قاشق چایخوری ؛
• دارچین آسیاب شده - ۰.۵ قاشق چایخوری ؛
• رب گوجه فرنگی - ۲ لیوان؛
• سیر - ۲-۳ حبه ؛
• خامه - ۱ لیوان؛
• آب - ۰.۵ فنجان.

۴ نوع سس که طعم غذای شما را خاص می کند

طرز تهیه مرغ با سس خامه ای

• پیاز را ریز خرد کرده و در کره ذوب شده تفت دهید تا قهوه ای طلایی شود.
• ادویه را با یکدیگر مخلوط کرده و به تابه پیاز اضافه کنید.
• به آرامی هم بزنید.
• سپس سیر اضافه کنید.
• سپس خامه ، آب ریخته و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.
• هم بزنید تا یکدست شود.
• به مدت ۷-۱۰ دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود بپزید.

فیله:

• گوشت را زیر آب روان بشویید.
در صورت لزوم تمیز کنید
• زردچوبه را با نمک ، فلفل و فلفل قرمز مخلوط کنید.
• فیله را با مخلوط حاصل مزه دار کنید و بگذارید ۲۰ دقیقه بماند.
• فیله را از هر طرف در روغن سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود.
• بعد از افزودن سس ؛
• درب ظرف را بگذارید ؛
• گرما را کم کنید.
• حدود ۱۵-۲۰ دقیقه بپزید.

۴. ماهی قزل آلا با سس لیمو

۴ نوع سس که طعم غذای شما را خاص می کند

و برای کسانی که ماهی را ترجیح می دهند ، این غذا قطعاً بیاد ماندنی خواهد بود.

مواد لازم ماهی قزل آلا با سس لیمو

• فیله ماهی قزل آلا - ۱ کیلوگرم ؛
• روغن زیتون - ۱ قاشق غذاخوری ؛
• سس خامه لیمو ؛
• نمک برای مزه، نمک برای طعم دادن؛
• فلفل ساییده - برای مزه.
• جعفری - ۵-۶ ساقه.

برای سس خامه لیمو:

• پیاز متوسط ​​- ۱ عدد؛
• آب لیمو - ۰.۵ فنجان ؛
• خامه - ۱ لیوان سر خالی ؛
• کره - ۱۶ قاشق چایخوری ؛
• نمک و فلفل برای مزه.

۴ نوع سس که طعم غذای شما را خاص می کند

طرز تهیه ماهی قزل آلا با سس لیمو

• پیاز را ریز خرد کنید.
• در ماهیتابه گود تفت دهید.
• سپس آب لیمو بریزید.
• به مدت ۷-۱۰ دقیقه با حرارت ملایم هم بزنید و بپزید.
• بعد از افزودن خامه ؛
• خوب بزنید
• سپس کره را اضافه کنید.
• هم بزنید ؛
• نمک و فلفل؛
• دوباره هم بزنید.
• به مدت ۷-۸ دقیقه بپزید.

• فیله ها را زیر آب روان و سرد بشویید.
• فیله را به چندین قسمت یکنواخت برش دهید.
• تکه های ماهی را با روغن چرب کنید.
• فلفل و نمک ؛
• سطح پوست را روی ورقه پخت قرار دهید.
• به مدت ۱۰-۱۰ دقیقه به اجاق گاز گرم شده با ۲۲۰ درجه ارسال کنید.
• قبل از سرو ، سس خامه لیمو را بریزید و جعفری تازه بپاشید.

منبع: سیارک

 

 
ارسال نظرات
غیر قابل انتشار:۰
|
در انتظار بررسی:۰
|
انتشار یافته:۰