کد خبر: ۱۶۶ |
۰۳ دی ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۶
| |
آش اُماج یکی از آش‌های استان قم می‌باشد. این آش انواع مختلفی دارد که در اینجا به یکی دیگر از انواع آن اشاره می‌کنیم. وجه تشابه این نوع آش با هم نام‌های خود این است که در این آش از نوعی خمیر برای پخت استفاده می‌شود که ابتدا باید آن را تهیه کنید سپس به سراغ پخت آش بروید و این تنها تشابهی است که این نوع آش با آش‌های شبیه خود دارد. ولی در بقیه مواد تشکیل دهنده متفاوت است.

روز ایران: آش اُماج یکی از آش‌های استان قم می‌باشد. این آش انواع مختلفی دارد که در اینجا به یکی دیگر از انواع آن اشاره می‌کنیم. وجه تشابه این نوع آش با هم نام‌های خود این است که در این آش از نوعی خمیر برای پخت استفاده می‌شود که ابتدا باید آن را تهیه کنید سپس به سراغ پخت آش بروید و این تنها تشابهی است که این نوع آش با آش‌های شبیه خود دارد. ولی در بقیه مواد تشکیل دهنده متفاوت است. دلیل اسم این آش به اُماج به دلیل خمیری است که در آن استفاده می‌شود می‌شود.

آش اُماج، آشی خوشمزه برای شب های سرد زمستان
طرز تهیه خمیر به این صورت است که آرد را در سینی ریخته و کمی آب روی آن می‌پاشیم و مواد را باهم، هم می‌زنیم. سپس مایع به دست آمده را از صافی دانه درشت رد می‌کنیم تا دانه‌هایی به اندازه عدس به دست آید. به این ترتیب خمیر اُماج آماده می‌گردد. شهر تبریز دارای نوعی آش به همین نام یعنی آش اوماج نیز هست.

مواد لازم

آرد: ⅖ پیمانه
عدس: ۱ پیمانه
پیاز متوسط: ۲ عدد
سبزی آش: ۱ کیلوگرم
چغندر متوسط: ۱ عدد
روغن: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم

مراحل

طرز تهیه اُماج

آرد را در سینی ریخته کمی آب روی آن می‌پاشیم و هم می‌زنیم.

سپس آن را از صافی دانه درشت رد می‌کنیم تا دانه‌هایی به اندازه عدس به دست آید. به این ترکیب آرد اماج گویند.

تهیه آش

ابتدا سبزی‌ها را خرد کرده و سپس در آب می‌پزیم.

عدس را که از قبل پخته ایم و چغندر رنده شده را به سبزی اضافه می‌کنیم.

آرد مالیده شده یا گلوله گلوله شده (اُماج) و بعد پیاز و نعنا تفت داده و نمک و فلفل و زردچوبه را می‌افزاییم.

در بعضی مناطق در انتها، قره قروت یا سرکه به آش اضافه می‌کنند.

غذالند

 
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
غیر قابل انتشار:۰
|
در انتظار بررسی:۰
|
انتشار یافته:۰
آخرین اخبار