سس های خوشمزه ای که طعم غذای شما را خاص می کند

سس های خوشمزه ای که طعم غذای شما را خاص می کند

آیا سس دوست دارید، اما سس‌های فروشگاه آنطور که دوست دارید خوشمزه نیستند؟ مشکلی نیست شما همیشه می‌توانید سسی را تهیه کنید که واقعاً دوست دارید آن را بچشید و همراه آن غذایی که مقاومت در برابر آن بسیار دشوار است را میل کنید.

۳ سال پیش
غذای ایرانی
ادامه مطلب

فوت‌وفن های تهیه و خوشمزه شدن ته چین

فوت‌وفن های تهیه و خوشمزه شدن ته چین

ته‌چین ساده یک غذای دوست‌داشتنی و مجلسی است که ممکن نیست چیزی از آن در ظرف باقی بماند. ته‌چین انواع مختلفی دارد که همه آن ها طعمی بی نظیر و منحصر به فرد دارند اما ته‌چین ساده به شما این امکان را می‌دهد که در کنارش گوشت قرمز یا مرغ یا هر خورشی که دوست دارید صرف کنید و همزمان از طعم ته‌دیگ برشته و برنج زعفرانی ته‌چین هم لذت ببرید.

۳ سال پیش
غذای ایرانی
ادامه مطلب

طرز تهیه کوکو سبزی مجلسی؛ طعم جدیدی را بچشید

طرز تهیه کوکو سبزی مجلسی؛ طعم جدیدی را بچشید

کوکو سبزی مانند کوکو سیب زمینی یکی از خوشمزه‌ترین انواع کوکو‌ها محسوب می‌شود. به لطف طرز تهیه ساده این غذا، شما می‌توانید ادویه‌ها و مواد اختیاری دیگری را به آن اضافه کنید. اگر می‌خواهید با طرز تهیه کوکو سبزی مجلسی آشنا شوید، با ما همراه باشید.

۳ سال پیش
غذای ایرانی
ادامه مطلب

تمام خوردنی هایی که با جو می توان درست کرد

تمام خوردنی هایی که با جو می توان درست کرد

جو یکی از انواع غلات است که احتمالا خاستگاه آن به اتیوپی و آسیای جنوب ‌شرقی برمی‌گردد. بسیاری از محققان، خاستگاه این گیاه را کوه‌های زاگرس در غرب ایران، آناتولی جنوبی و فلسطین می‌دانند. جو یکی از سازگارترین انواع غلات است که در شرایط آب و هوایی مساعد و در خاک حاصلخیز که قابلیت نگهداری آب در آن زیاد باشد، کشت می‌شود.

۳ سال پیش
غذای ایرانی
ادامه مطلب

طرز تهیه ترشی سالادی؛ خوشمزه و پرخاصیت

در این مطلب با طرز تهیه ترشی سالادی آشنا می‌شویم. این ترشی یکی از ترشی‌های خوشمزه و سنتی استان خراسان رضوی می‌باشد. زمان تهیه مواد لازم برای ترشی ۴۵ دقیقه است و ۱۵ دقیقه زمان برای پخت مواد لازم است. سبزیجات به کار رفته در این ترشی شامل ساقه کرفس، لوبیا سبز، فلفل دلمه‌ای، هویج، بادمجان، گل کلم، کلم پیچ، سیب ترشی و موسیر است.

۳ سال پیش
غذای ایرانی
ادامه مطلب

طرز تهیه رولت سیب‌زمینی؛ غذای مجلسی بین‌المللی

طرز تهیه رولت سیب‌زمینی؛ غذای مجلسی بین‌المللی

رولت سیب‌زمینی یکی از انواع غذا‌های مجلسی بین‌المللی است که می‌توانید از آن به عنوان پیش‌غذا هم استفاده کنید. در ادامه شما را با طرز تهیه این غذای خوشمزه اشنا میکنیم. ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می‌کنیم، سپس به همراه مقداری روغن در یک تابه مناسب تفت می‌دهیم تا پیاز طلایی و سبک شود.

۳ سال پیش
غذای ایرانی
ادامه مطلب

طرز تهیه بستنی زمستانی خانگی مخصوص دورهمی های شب یلدا

طرز تهیه بستنی زمستانی خانگی مخصوص دورهمی های شب یلدا

بستنی زمستانی خانگی، یکی از تنقلاتی است که در روز های سرد زمستانی مصرف میشود. این نوع بستنی بسیار خوشمزه است و کودکان آن را دوست دارند و از خوردن آن لذت میبرند. یکی از تنقلاتی که در روز های سرد زمستانی و به ویژه در شب یلدا از آن استفاده میشود بستنی زمستانی خانگی نیز می باشد. با ما همراه باشید.

۳ سال پیش
شیرینی پزی
ادامه مطلب

طرز تهیه سیب‌ پلو کرمانشاهی؛ ساده اما خوشمزه

طرز تهیه سیب‌ پلو کرمانشاهی؛ ساده اما خوشمزه

علی‌رغم اینکه اکثر ما آشپزی کرمانشاه را با غذا‌هایی مثل دنده کباب و یا خورشت خلال می‌شناسیم، اما باید گفت که سیب پلو (سیب‌زمینی پلو) کرمانشاهی از جمله غذا‌های پرطرفداریست که علاوه بر خوشمزگی طرز تهیه بسیار ساده‌ای هم دارد. در غرب کشور سیب پلو کرمانشاهی را به روش‌های مختلفی طبخ می‌کنند.

۳ سال پیش
غذای ایرانی
ادامه مطلب

پیروکی، غذای معروف اروپای شرقی

پیروگی، یکی از انواع غذا‌های ملی اروپای شرقی می‌باشد که ظاهری شبیه پیراشکی‌های کوچک دارد. این غذا با ۲ نوع مختلف طبخ و سرو می‌شود. یک رسپی این غذا با مواد میانی از سیب زمینی، پنیر کوارک، کالباس و… تهیه و سرو می‌شود. یک نوع دیگ از رسپی معروف این غذا نیز که با گوشت گوساله تهیه می‌شود را امروز آموزش می‌دهیم.

۳ سال پیش
شیرینی پزی
ادامه مطلب

فوت و فن تهیه خمیر پیتزا در خانه

مهم‌ترین قسمت هر پیتزا، اما خمیر آن است. درست است که خمیر‌های آماده در همه سوپر مارکت‌ها هست، اما نقدی که به آن‌ها وارد است این است که این خمیر‌های آماده خشک است و لطافت کافی را ندارد.

۳ سال پیش
غذای ایرانی
ادامه مطلب