نکتهها و ترفندهای مهمی در آشپزی وجود دارد که لازم است تمام کسانی که میخواهند یک کدبانوی تمام عیار باشند این ترفندها را بدانند. اگر خانهی شما از بوی غذا پر شده و باعث ناراحتی خانواده میشود، از دود اسفند و یا دود خاکشیر استفاده کنید و یا با دود کردن دارچین میتوانید کاملاً بوی غذا را از بین ببرید در ضمن دود اسفند باعث ضد عفونی کردن محیط هم میشود.
آش گوجه فرنگی، آش محلی همدان است و در منطقه رزن زیاد طبخ میشود. آش گوجه فرنگی طعم ترش و بسیار لذیذی دارد و مناسب جمعهای خودمانی است. پیشنهاد میکنیم برای یکبار هم که شده آش گوجه فرنگی را در این روزهای سرد زمستانی امتحان کنید. در این مقاله از روز ایران به بررسی طرز تهیه آش گوجه فرنگی می پردازیم.
آبگوشت از غذاهای سنتی ماست که تنوع زیادی داره. آبگوشت ساده، آبگوشت گندم و آبگوشت بزباش از معروفترین انواع این غذای خوشمزه هستن. اما امروز میخوایم در مورد آبگوشت کشک صحبت کنیم. این آبگوشت که با کشک و بادمجان تهیه میشه در لرستان و در شهر اراک مرسوم هست. لرها بهش دوگوله دودارهم میگن.
ترشی بادمجان شکم پر، یکی از انواع ترشیهای خوشمزه و معروف میباشد. طرز تهیه این ترشی بسیار ساده بوده و میتوانید در تمام فصول آماده کنید. این ترشی معروف با انواع روشها و مواد اولیه متفاوتی تهیه میشود، اما بهترین و سادهترین روش را ما در این مقاله به شما آموزش میدهیم.
در این مقاله از سایت روز ایران آموزش طرز تهیه ترشی هندوانه ابوجهل (شپله) را آماده کرده ایم . هندوانه ابوجهل گیاهی بوته ای است که در شهرهای غربی ایران رشد می کند و در این مناطق ترشی هندوانه ابوجهل یا شپله پر مصرف است. برخی هندوانه ابوجهل را سمی می پندارند ، در حالی که ترشی هندوانه ابوجهل بسیار پر طرفدار است. در این مقاله به معرفی هندوانه ابوجهل (شپله) و طرز تهیه ترشی هندوانه ابوجهل (شپله) پرداخته ایم.
آیا سس دوست دارید، اما سسهای فروشگاه آنطور که دوست دارید خوشمزه نیستند؟ مشکلی نیست شما همیشه میتوانید سسی را تهیه کنید که واقعاً دوست دارید آن را بچشید و همراه آن غذایی که مقاومت در برابر آن بسیار دشوار است را میل کنید.
تهچین ساده یک غذای دوستداشتنی و مجلسی است که ممکن نیست چیزی از آن در ظرف باقی بماند. تهچین انواع مختلفی دارد که همه آن ها طعمی بی نظیر و منحصر به فرد دارند اما تهچین ساده به شما این امکان را میدهد که در کنارش گوشت قرمز یا مرغ یا هر خورشی که دوست دارید صرف کنید و همزمان از طعم تهدیگ برشته و برنج زعفرانی تهچین هم لذت ببرید.
کوکو سبزی مانند کوکو سیب زمینی یکی از خوشمزهترین انواع کوکوها محسوب میشود. به لطف طرز تهیه ساده این غذا، شما میتوانید ادویهها و مواد اختیاری دیگری را به آن اضافه کنید. اگر میخواهید با طرز تهیه کوکو سبزی مجلسی آشنا شوید، با ما همراه باشید.
جو یکی از انواع غلات است که احتمالا خاستگاه آن به اتیوپی و آسیای جنوب شرقی برمیگردد. بسیاری از محققان، خاستگاه این گیاه را کوههای زاگرس در غرب ایران، آناتولی جنوبی و فلسطین میدانند. جو یکی از سازگارترین انواع غلات است که در شرایط آب و هوایی مساعد و در خاک حاصلخیز که قابلیت نگهداری آب در آن زیاد باشد، کشت میشود.
آش اُماج یکی از آشهای استان قم میباشد. این آش انواع مختلفی دارد که در اینجا به یکی دیگر از انواع آن اشاره میکنیم. وجه تشابه این نوع آش با هم نامهای خود این است که در این آش از نوعی خمیر برای پخت استفاده میشود که ابتدا باید آن را تهیه کنید سپس به سراغ پخت آش بروید و این تنها تشابهی است که این نوع آش با آشهای شبیه خود دارد. ولی در بقیه مواد تشکیل دهنده متفاوت است.