کد خبر: ۲۰۷ |
۱۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۳
| |

بادمجان شکم پر، ترشی‌ ای خوشمزه و معروف

ترشی بادمجان شکم پر، یکی از انواع ترشی‌های خوشمزه و معروف می‌باشد. طرز تهیه این ترشی بسیار ساده بوده و می‌توانید در تمام فصول آماده کنید. این ترشی معروف با انواع روش‌ها و مواد اولیه متفاوتی تهیه می‌شود، اما بهترین و ساده‌ترین روش را ما در این مقاله به شما آموزش می‌دهیم.

روز ایران: ترشی بادمجان شکم پر جدا از طعم عالی و دلچسبش، ظاهر و سبک متفاوتی نیز از دیگر ترشی‌های خانگی دارد. ترکیب و میکس مواد میانی که باید در داخل بادمجان‌ها قرار گیرد، تفاوت این ترشی را نیز بیشتر کرده است. زمان تقریبی برای آماده شدن این ترشی عالی و پرطرفدار حدود ۱۵ روز می‌باشد.

از دیگر انواع ترشی‌های خوشمزه و معروف می‌توان به ترشی بیبی کورن، ترشی خرما، ترشی پیاز، ترشی فلفل سبز فوری، ترشی سیر، ترشی فلفل دلمه ای، ترشی سبزیجات، ترشی سالادی، ترشی کدو و پیاز و… اشاره کرد.

بادمجان شکم پر، ترشی‌ ای خوشمزه و معروف

مواد لازم

بادمجان: ۵ عدد
سیر: ۵ حبه
سبزی (مرزه، ترخون خرد شده): ۱ پیمانه
سرکه: به میزان لازم
نمک: ۱ قاشق مرباخوری
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
تخم گشنیز: ۱ قاشق چایخوری

مراحل

بادمجان‌ها را در یک قابلمه مناسب بریزید و با کمی آب و نمک بر روی حرارت ملایم بگذارید.

بعد از نیم ساعت و پختن آن‌ها را آبکش کنید و بگذارید تا آب آن گرفته شود.

سپس از یک طرف وسط بادمجان‌ها را یک برش بزنید و بازش کنید.

در یک ظرف سبزی‌های خرد شده، سیر‌های خرد شده، تخم گشنیز، نمک و زردچوبه را مخلوط کنید.

شکم بادمجان‌ها را با سبزی و سیر پر کنید.

بادمجان‌ها را در یک ظرف بچینید و سرکه و نمک بر روی ان‌ها بریزید.

ظرف را در جای خنک بگذارید و بعد از پانزده الی بیست روز ترشی آماده است.

غذالند

 
ارسال نظرات
غیر قابل انتشار:۰
|
در انتظار بررسی:۰
|
انتشار یافته:۰