ادویه سماق برای کاهش چربی خون و جلوگیری از دیابت معجزه می کند.
چای پررنگ بخاطر کافئین بالا برای افراد عادی در بلند مدت خطرناک است ولی چای پررنگ برای خانم های باردار و شیرده و افرادی که مشکلات فشار خون دارند یا داروهای خاص مصرف میکنند حتی روزانه یک استکان هم بشدت خطرناک است. روز ایران در این مقاله فواید و ضرر های چای پررنگ را توضیح داده است
اغلب توانایی ما برای درست فکر کردن تحت تاثیر خستگی ذهنی و مغزی قرار میگیرد که میتواند بر هر جنبهای از زندگی تاثیر بگذارد.
اگر میخواهید بدانید که چگونه بدون صرف هزینههای گزاف، پوستی شفاف داشته باشید، چند راه وجود دارد که میتوانید برای درخشانتر شدن و نرمتر شدن پوست صورت خود انجام دهید.
ریزش مو از مشکلاتی است که در صد زیادی از مردان و زنان با آن روبرو می شوند. علت های مختلفی می تواند باعث کم پشت شدن و ریزش در موی افراد شود. اگر دچار ریزش مو هستید دانستن علت ریزش موی شما اولین مرحله برای شروع درمان این مشکل است
اگر چند تار مو هنگام شانه کردن موهایتان با حمام کردن مشاهده کردید جای نگرانی نیست و یا اگر گاهی اوقات و در بعضی فصل ها مقدار ریزش موی بیشتری احساس کردید، باز هم نباید نگران شوید. نگرانی درست زمانی است که ریزش مو بصرت دسته ای و یا توده ی زیادی از مو اتفاق می افتد.
بدلیل اینکه شما هرروز خودتان را در آینه می بینید سخت است که متوجه تغییرات مو مثل خالی شدن یا نازک شدن مو ها شوید. از دست دادن مو در آقایان به عوامل مختلفی وابسته است. البته باید قبل از معالجه ریزش مو، خودتان را همانطور که هستید بپذیرید. ولی نکات مهمی وجود دارد که برای شناسایی علائم زود هنگام ریزش مو باید دانست . این مسئله کمک می کند که زودتر و درست تر به معالجه بپردازید.
اگر میزان اختلال حافظه و آلزایمر در فرد سالمند به حدی باشد که باعث شود فرد نتواند به امور روزمره اش بپردازد و نتواند زندگی اش را بچرخاند، باید به فکر یک بیماری اختلال حافظه و آلزایمر در فرد باشیم.
مهر نوشت: رئیس مرکز تحقیقات ویروس شناسی بیمارستان مسیح دانشوری گفت: نباید زمان طلایی پیشگیری از ایجاد پیکهای جدید را از دست داد.
اگر به طور منظم بر اثر ورزش عرق میکنید نیازی نیست هر بار موهای خود را شامپو کنید مگر این که رشد بیش از حد باکتری وجود داشته باشد یا مو یا پوست سر شما بوی بدی ایجاد کند. در صورت تمایل میتوانید آن را با آب بشویید.
نان خمیر ترش که طعم و مزه تلخی دارد بیشتر به دلیل چربی ها و روغن های ترش مواد مورد استفاده در پخت ایجاد می شود. هنگامی که فرمول نیاز به استفاده از هر گونه روغن گیاهی، کره، آرد غلات کامل، دانه ها، آجیل و غلات را دارد، نان بیشتر مستعد تلخ شدن است. در ادامه در روز ایران به بررسی علل تلخ شدن بو و مزه خمیر ترش و نان آن میپردازیم.